Translate

joi, 1 martie 2018

Din seria "fara durere"

De la Ayurmed citire!
De data aceasta pentru articulatii...
Presimteam eu ca nu scapam prea ieftin din aceasta iarna. Bine, nu imi inchipuiam ca se va pravali temperatura in halul acesta, ca se vor reactiva toate bolile si vom fi ajunsi iar de dureri de oase, incheieturi si alte componente ale aparatului locomotor.
La inceput de primavara pe mine ma bantuie suferintele de toamna-iarna, ca sa parafrazez zicerea despre colectiile marilor designeri din moda.
Daca va aflati intr-o situatie similara, adica nu stiti ce sa mai incercati, numai sa va lase sacaielile afectiunilor osteoarticulare, va spun ca pana pe 31 martie gasiti Artrisalm la promotie, flacon cu 50 de tablete la pret de 15 lei si 100 de tablete la 28 de lei.
ARTRISALM este o combinatie de Boswellia, turmeric, ghimbir, gingseng, usturoi si doua plante mai putin cunoscute pe la noi, nirgundi si rasna. Tabletele mai contin guma acacia sub forma de excipient, respectand astfel traditia brandului, aceea de a pune la dispozitie produse 100% naturale.

Boswellia e traditionala in tratarea problemelor de oase, muschi, tendoane, ligamente, deoarece este antiinflamator si analgezic puternic. In Orient este cunoscuta ca "tamaie" si este folosita de 5000 de ani in medicina ayurvedica.
Nirgundi are efecte asemanatoare, fiind si un bun anti-reumatic sau antioxidant.
Rasna este mentionata pentru tratamentul durerii si al starii generale de slabiciune.
Am mentionat aceste trei plante deoarece utilizarea lor este atat de veche si de documentata istoric si prin studii moderne, incat este foarte greu sa spui ca le consumi si nu se vad rezultatele. Ca mai toate plantele, au si alte efecte benefice, asa ca nu va tratati numai de articulatii, ci preveniti si alte afectiuni.

Asa cum am accentuat de fiecare data, este imposibil sa nu acorzi incredere unor produse bazate pe o traditie atat de indelungata, mai ales cand aceasta este rezultatul medicinii ayurvedice, atat de moderna sau inovativa prin unele concepte despre functionarea organismului uman. Acuma, daca ar fi sa stau la povesti, as mentiona ca 5000 de ani in urma inseamna perioada in care se dezvolta prima civilizatie adevarata de pe Pamant, adica cea a Sumerului. Intre India si Sumer au existat schimburi comerciale si este clar ca cele doua mari popoare s-au influentat reciproc, mai ales ca exista dovezi ale unei migratii de indieni agricultori si pastori spre aceasta parte a lumii. Asadar, cand discutam despre medicina ayurvedica, avem in vedere cunostinte atat de vaste, unele chiar in mod misterios dobandite (alta discutie palpitanta!), incat par sa transceada uneori chiar viziunile cele mai actuale.

Si acum, dupa lectia de istorie, sa revin la chestiuni mai pragmatice. ARTRISALM se administreaza numai adultilor, in doze de 1-2 tablete de 3 ori pe zi, la o ora dupa masa, in cure de 3-6 luni. Produsul nu contine ingrediente cu potential alergenic, dar nu depasiti doza recomandata! Daca va apucati de tratament, nu uitati ca suplimentele naturale actioneaza incet, dar sigur, si au efect pe termen lung. Asa ca rabdarea este cheia succesului. Respectati regulile si vor aparea si efectele benefice.


Un comentariu:

  1. Iti urez o primavara fara dureri!
    Oricum, metodele naturale sunt mai bune! Multumesc de idee!
    Bucurii, sanatate si inspiratie!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.