Translate

luni, 6 martie 2017

Aparate geometrie noi versus aparate vechi



Probabil ca n-as fi vorbit despre un echipament destinat verificarii auto, care n-ar fi o problema prea interesanta pentru o femeie, daca n-as fi fost sigura ca printre femeile care imi citesc articolele exista numeroase soferite. Si poate ca nici calitatea de sofer n-ar determina o domnita sa invete cateva amanunte tehnice, dar in mod sigur o vor interesa siguranta si confortul in conducerea automobilului personal. Scurt si la obiect: este important ca atunci cand tii volanul drept masina sa nu traga dreapta sau stanga, adica sa mearga...drept. Ei, poate parea un mizilic sa traga masina nitel intr-o parte, dar ia intrebati o femeie care vrea sa parcheze cu spatele. Iata si schema.

Asa ca, orice service auto serios, care tine la reputatia sa printre clienti, trebuie sa fie dotat cu un aparat geometrie directie roti de ultima generatie. 

Stiti cum se zice: nu ma bag, dar pot sa-mi dau cu parerea. Asta pentru ca am vazut de curand noul aparat geometrie roti 3D  produs de cei de la Reihmann si am citit specificatiile acestuia. Comparativ cu aparatele de geometrie roti vechi, trebuie mentionat ca acest stand geometrie directie roti 3D  va usura munca fiecarei persoane care il va utiliza.
Aparatul este foarte performant, in plus are un brat automat care urca si coboara detectand obiectivele in mod automat fata de cel vechi.
Putem sta la distanta de stand, nu mai este nevoie sa stam langa el, aparatul de geometrie avand aceasta optiune de a da comanda de la distanta.

Aparatul de geometrie roti 3D de la Reihmann aduce foarte multe imbunatatiri la clasicul aparat, iar ceea ce este foarte important este ca precizia de masurare a acestuia este de 0,01 grade. Aceasta precizie vine in intampinarea celor care detin un astfel de echipament in service, deoarece vor avea un feedback pozitiv din partea clientilor, nu vor mai exista nemultumiri, iar acestia la randul lor ii vor recomanda altor persoane. In plus, aparatul aduce si mai mult timp liber, deoarece timpul de afisare a rezultatelor dupa masuratori este de 5 secunde, masuratorile fiind simplificate si foarte rapide.

Desi imbunatatirile care au fost aduse aparatului de geometrie sunt uimitoare, trebuie sa ne reamintim ca traim vremuri cand totul se intampla rapid, de pe o zi pe alta. Tehnologia este importanta pentru noi, ea ne usureaza lucrul si vine in ajutorul nostru, indiferent in ce domeniu se aplica, avand numai influente pozitive asupra eficientei muncii noastre.

Pentru cei interesati, noile imbunatatiri aduse aparatelor de geometrie sunt un motiv suficient pentru achizitionare si utilizare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.