Translate

duminică, 18 decembrie 2016

Puterea infograficelor

Infograficele sunt acele imagini ce combina grafica si text in scop educativ/informativ. Sunt mai placut de urmarit si mai usor de inteles decat un text bogat sau greoi. Le-am gasit pe Pinterest.

Primul, descoperit de mine de curand, este foarte util atunci cand vrei sa alegi ce bijuterie trebuie sa porti la o anumita tinuta, in functie de forma decolteului.


Urmatorul se refera la ce spune haina despre tine sau cum arata materialul pe care il porti cu ce te ocupi. Haios, zau asa!

Artistul si fotograful Mikkel Jul Hvilshøj a realizat o serie de retete minimaliste, in imagini, fara text, cuprinzand ingredientele si ustensilele necesare, rezultand compozitii de efect. Ghici ce reteta e mai jos.


Luiz Iria a realizat un infografic artistic despre Arborele-Lume sau multitudinea de fiinte care depind de existenta arborilor. Colorat si extrem de atractiv.

O schema de combinatii de turcoaz si bej pentru a avea inspiratie in alegerea obiectelor de decor sau a textilelor in casa. Foarte de efect!


Chestii despre cafea. Yamiii!


Cat traiesc animalele, jos de tot, la 150 de ani este broasca testoasa uriasa.


Domnul chef Gordon Ramsay a ilustrat placinta cu mere.
Si, ca sa inchei, iata "infograficul" creat aseara cu fiu-meu pentru ora de engleza. Christmas is about...






5 comentarii:

  1. Iteresant lucru!Nu renunt la postarile voastre ,pentru ca invat mereu cate ceva.Sunteti niste talentati tu si copilul.Sarbatori cu bine, pline de liniste si pace sufleteasca!

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant articolul! Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  3. Craciun fericit!
    Petreceri frumoase de sfarsit de an!
    La Multi Ani cu sanatate, bucurii, impliniri!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.