Translate

luni, 20 iulie 2015

Aubrey Organics si o apa...vie. De Aloe Vera.

Totul a inceput in 1967 cand Aubrey Hampton a facut pentru prima data o mixtura de baie din ghimbir, menta si frunze de eucalipt intr-o baza de ulei de cocos pentru a combate asprimile iernii din orasul New York. Au urmat mai bine de 200 de produse lansate in mai mult de 40 de ani, rastimp in care compania Aubrey Organics a devenit lider in ingrijirea naturala a corpului, parului si pielii.
Filozofia companiei este simpla: de ce sa utilizezi substante de sinteza cand cele naturale dau rezultate mult mai bune? Pe etichetele produselor lor sunt trecute cele mai bune ingrediente. Ei au fost primii care:
-in 1967 au listat toate ingredientele pe etichete
-in 1974 au realizat un conservant si antioxidant din seminte de grapefruit
-au realizat de-a lungul timpului produse cu ulei de jojoba, ulei de luminita-serii, ulei de musetel albastru, acizi din fructe, ceai verde Matcha, ulei de catina, extract de alge albastre-verzi si multe altele
-in 1994 au fost certificati ca procesor de ingrediente organice

Daca v-am trezit interesul si sunt sigura ca va intereseaza produsele naturale si cele organice, aflati ca astazi puteti achizitiona produsele Aubrey Organics online, din Romania.


De ce vorbesc despre Aubrey Organics? Pentru ca sunt in posesia unei sticlute de lichid din Aloe Vera cu 99% ingrediente organice , un produs aflat in categoria ingrijirii dupa plaja.
Mi-am dorit de foarte mult timp lichidul sau gelul de Aloe Vera, citisem extrem de multe despre cum pot fi folosite si cat de pretioase sunt aceste produse.
Sucul din frunze de Aloe Vera comercializat de Aubrey Organics are garantia ca este pur, fara alti aditivi. De fapt lichidul este in starea sa naturala, fiind destinat tratarii pielii uscate, afectata din cauza expunerii indelungate la soare. Cum s-a dovedit ulterior, acest lichid actioneaza in realitate in sensul echilibrarii, normalizarii functiilor pielii, astfel incat este destinat tuturor tipurilor de piele.
Am descoperit asta in aceste zile caniculare cand tenul meu, desi mixt-gras, a reactionat cum stia el la transpiratie si praful din aer, iritandu-se si sacaindu-ma. De obicei, cand ajungeam acasa de la serviciu, ma stergeam cu o lotiune de fata, dar nu ma simteam cu mult mai bine, simteam nevoia sa clatesc totusi fata cu apa. Mi-a venit ideea sa folosesc lichidul de Aloe in loc de lotiunea obisnuita si am avut surpriza nu numai sa ma racoresc, dar si sa constat ca tenul se calmeaza, iar iritatiile dispar pana a doua zi. Eventualele cicatrici sunt estompate, micile rani de la cosuri se inchid si se usuca mai repede. Asa cum spuneam, acest lichid nu va ingrasa tenul mixt si nu va usca tenul si asa uscat, ci va echilibra ambele tipuri de piele. De aici mi-a venit si ideea de a tampona cu Aloe iritatiile de la incheieturile copilului, rezultate tot din transpiratie si expunerea la soare. Aceleasi rezultate. Lichidul de Aloe este un excelent hidratant si emolient, indepartand asperitatile pielii afectate de dermatita.
Trebuie spus ca, neavand aditivi, odata deschisa sticluta de Aloe, aceasta se va tine la frigider. Recipientul are 118 ml si costa 43,40 lei pe site, dar este un lichid subtire, aproape ca apa, deci il folositi in cantitati mici si in aplicatii strict locale. ATENTIE! NU ESTE DESTINAT UZULUI INTERN, producatorul nu precizeaza acest lucru, asa ca trebuie sa va atrag atentia.
Lichidul de Aloe Vera poate fi folosit si diluat in apa sau prin adaugare intr-un ulei natural sau chiar intr-o masca de ten. Functioneaza asa bine pe piele datorita pH-ului scazut al sucului extras din frunzele acestei plante. A dat rezultate pe tenul acneic, dar si pe cel cu rozacee, chiar si pe arsuri sau pentru roseata cauzata de expunerea la tratamente cu radiatii. Oamenii l-au incercat in felurite moduri, pentru diverse afectiuni ale pielii si toti au laudat eficienta produsului.
As incheia spunand ca un astfel de produs trebuie sa faca parte din trusa de prima urgenta a familiei, mai ales pe timp de vara.

Un comentariu:

  1. Este un produs foarte bun, l-am incercat si eu si cum ai spus si tu cosurile s-au uscat,iar tenul e mai curat.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.