Translate

marți, 30 iunie 2015

Beauty Free sau frumusetea la tine acasa

Acum vreo 12 ani sufeream de o deficienta acuta de calciu care m-a obligat, in timp, sa ingurgitez cantitati “industriale” de suplimente continand acest element esential functionarii organismului nostru.
Acum, facand o retrospectiva, inteleg ca unele situatii prin care treceam la serviciu, dar si acasa, isi pusesera in timp amprenta asupra psihicului meu. M-am considerat intotdeauna o fire puternica, desi impulsiva uneori, dar capabila sa controleze emotiile cele mai coplesitoare. Ei bine, viata mi-a demonstrat ca nu este chiar asa…
Raul provocat de carenta de calciu in organism este « tacut » si reprezinta un mare semnal de alarma ! Odata pornit, este ca o avalansa…Daca nu e tratat din pripa va provoca stari din ce in ce mai grave.
Caderile de calcemie vin “la pachet” cu scaderea tensiunii si a glicemiei, dar si cu bataile neregulate ale inimii (tahicardia)…Acestea sunt simptomele imediate. Daca deficienta se cronicizeaza, se constata si alte schimbari. Eu am observat alarmata ca, dupa vreo doua luni de la aparitia starilor de rau, am inceput sa pierd…parul. Va dati seama ca, impreuna cu o scadere accentuata a greutatii, caderea parului nu era deloc un semnal pozitiv. Cred ca acela a fost momentul in care am constientizat faptul ca organismul ajunsese la o limita si striga disperat dupa ajutor. La fiecare spalare pe cap, la fiecare periaj se duceau pe copca suvite intregi, iar eu priveam neputincioasa cum podoaba capilara, altadata extrem de bogata, scadea vizibil in volum.

Parul, prin aspect si structura, reflecta fidel starea noastra de sanatate, cu alte cuvinte ne vorbeste, totul este sa il observam si sa intelegem schimbarile prin care trece. Asta am facut si eu! Am consultat un medic, am luat suplimente, am facut chiar si sedinte de bioenergie. Am modificat in totalitate modul cum ma hraneam, mi-am controlat sentimentele negative, am inceput sa privesc altfel viata. Cand boala te invalideaza, devii brusc mai constient de ceea ce ai pierdut.

Mult timp am incetat sa ma mai vopsesc si incercam sa aplic masti hranitoare dupa spalare concomitent cu un tratament cu suplimente recomandat de medic. Dar a durat foarte mult, cateva luni dupa aceste intamplari pana am avut marea satisfactie sa vad ca parul meu se regenereaza incet-incet. Din acel moment am avut mare grija sa nu mai trec prin ceea ce experimentasem inainte si mi-am dat seama ca recapatarea echilibrului interior trebuie sa mearga mana in mana cu oo ingrijire exterioara de calitate, care sa ajute refacerea parului.

Astazi probabil ca n-as sta pe ganduri si as apela imediat la un tratament de reconstruire, rejuvenare si indreptare a parului, un produs profesional cu adevarat! Nu zic ca mastile preparate in casa nu m-au ajutat, dar un produs bazat pe principii active atent selectionate este o solutie mai sigura si mai eficienta deoarece este destinat unei anumite probleme, este rezultatul unor studii stiintifice realizate in timp de specialisti.
Si mai interesant este faptul ca astazi nu mai este nevoie sa te deplasezi la un salon, gasesti tratamente profesionale de ingrijire a parului de acasa chiar in magazine online, un excelent exemplu fiind beautyfree.ro, un magazin dedicat exclusiv ingrijirii speciale a podoabei capilare.

Masti si serumuri cu formule dedicate combaterii problemelor parului, toate pot fi utilizate in intimitatea caminului tau cu rezultate profesionale. Si cum, din cauza varstei, parul meu tinde sa devina tern si uscat, mi-au atras atentia produsele Ego Color cu ulei de nuca de Brazilia destinate hranirii in profunzime a parului, prevenirii electrizarii si despicarii varfurilor.
Daca sunteti o persoana care apeleaza des la hair-styling, nu numai la coafor dar si acasa, utilizand des uscatorul, ondulatorul sau placa de intins parul si stiti ce inseamna agresarea parului in acest fel, beautyfree.ro ofera brandul Kashmir cu o serie de produse leave-in destinate atat protejarii parului si reconstruirii, dar si mentinerii unor coafuri perfecte de lunga durata.

Masca energetica si serul Cattleya bogate in keratina naturala, uleiuri vegetale si vitamine se potrivesc celor care petrec mult timp in aer liber, expunandu-se actiunii nocive a soarelui, actionand prin hidratare intensa, facand parul fin si matasos, cu aspect sanatos, stralucitor.
Pe pagina de Facebook a celor de la Beauty Free tocmai s-a incheiat concursul "Descopera frumusetea fara granite!". Daca vreti sa fiti la curent cu noutatile acestui brand premium si sa participati si la alte concursuri, urmariti-i pe pagina. In mod sigur veti descoperi produse deosebite si rezolvarea unor probleme cu care va confruntati.

5 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Nici eu pana n-am aflat de site. Unele sunt tare tentante, ma gandesc ca daca le-as fi avut cu ceva ani in urma...

      Ștergere
  2. Mă bucur că ai rezolvat problema cu calciul. Cât despre produsele recomandate, te cred pe cuvânt, că prea zici cu foc! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am rezolvat-o cu parul, cu calciul e in continuare. Cat despre produse, e incurajator sa vezi ca exista cineva care le aduce si la noi.

      Ștergere
  3. M ai făcut curioasă! Intru pe site sa ii caut mai în detaliu ;)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.