Translate

miercuri, 13 mai 2015

Miercurea fara cuvinte

Iti plac imaginile care spun o mie de cuvinte, ai obosit de atatea vorbe si vrei sa taci un moment si sa asculti gandurile tale si pe ale altora? Participa la MIERCUREA FARA CUVINTE...Afiseaza pe blogul tau o fotografie sau mai multe prin care vrei sa spui ceva, apoi fa-i o vizita lui Carmen si lasa-ti propriul link in tabelul participantilor.

Azi au venit americanii in Ploiesti. Militari. S-au oprit in parcarea si pe terenul de langa Ploiesti Shopping City, maine pornesc spre Brasov. Ne-au huruit elicopterele pe deasupra orasului pret de vreo doua ore. Rusii de la Lukoil au vrut sa scoata antiaeriana (hi, hi). Glumesc! Ai mei n-au pierdut ocazia sa-i vada de aproape, mai ales masinariile si armele.

 

 

 



7 comentarii:

  1. Excelenta serie de fotografii! Tare haiosi pustii tai ♥ Visul oricarui baiat este o asemenea plimbare... ce mamica buna esti! pupici
    happy WW! ☺

    RăspundețiȘtergere
  2. Copiii vor fi mereu fascinati de astfel de lucruri. Frumoase forografii!
    Hapy WW!

    RăspundețiȘtergere
  3. Super, super tari si simpatici pustii! Daca eram in locul lor nici eu n-as fi ratat ocazia sa analizez situatia cat mai de aproape! :-)
    Salutari! (inclusiv pustilor - si nu ma refer la cele din dotarea soldatilor :-))

    RăspundețiȘtergere
  4. Locuiesc la Constanţa! Aşa că... pentru mine nu sunt chiar o surpriză. Deşi când au mai trecut americanii cu fortăreţele lor zburatoare peste Ploieşti nu a fost chiar bine! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. de unde fascinatia asta, la varste si mai mici? :) noi avem o baza militara, americana, in oras si sa il vezi pe mogaldel ce fascinat e cand le vede masinile sau uniformele!....

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa la defilari sunt chiar interesante si simpatice (elicopterul) - daca po spune asa, masinariile de gen. Dar doar atunci :P.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.