Translate

vineri, 10 aprilie 2015

Fotografia de explorare

Daca nu ar fi exploratorii si cei care calatoresc pentru a fotografia si documenta civilizatii si zone greu accesibile ale lumii, probabil ca nu am sti multe lucruri despre cei care traiesc altfel.
Hamid Sardar-Afkhami este un fost absolvent de Harvard ce si-a facut un scop in viata din a imortaliza popoare vechi ce supravietuiesc in armonie cu natura, sfidand bunastarea oferita de asa-zisa noastra civilizatie. Multi dintre noi tind sa ii compatimeasca pe cei ce nu au un acoperis adevarat deasupra capului, depind de cresterea turmelor de animale si lupta in fiecare zi cu asprimea vremii. Eu nu cred ca acesti oameni sunt nefericiti, nu este cazul sa ne inspire mila. Asa au trait de generatii intregi si probabil prea putini dintre ei si-au dorit cu adevarat sa-si paraseasca familiile si modul de viata traditional.
Hamid Sardar-Afkhami este explorator si realizator de filme documentare pentru National Geographic Society, lucrarile sale spun povesti emotionante si au fost publicate in paginile revistei National Geographic, Le Figaro Magazine sau Paris Match.

Din expozitia "Taiga"...

Din expozitia "Altai"
Din expozitia "Hangai"



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.