Translate

joi, 30 aprilie 2015

Cremele de maini sunt banale? Incercati manusile la sticla!

V-ati saturat sa tot incercati cremele de maini de pe piata? 
Aveti impresia ca nici una nu va satisface si ati epuizat toate optiunile, scumpe sau ieftine sau cum or mai fi? 
Ati avut o iarna grea si nu mai dati de capat senzatiei de piele aspra sau rosie de pe maini? 
Va confruntati cu dermatite datorate pielii prea uscate sau cu alte afectiuni ce va sporesc starea de disconfort? 
Mainile voastre arata de parca ati sortat cartofi toata ziua? 
Va este jena de aspectul imbatranit si stafidit al mainilor? 
Urmati tratamente epuizante pentru boli de piele?

Nu, nu este o gluma si nici nu fac exercitii de reclame pentru teleshopping, desi parca imi descopar si acest talent ascuns, urmeaza doar sa va dau un singur raspuns la toate intrebarile de mai sus.
Aveam impresia, la randul meu, ca nu se mai poate inventa nimic in materie de crema/lotiune de maini si toate produsele urmeaza aceeasi formula, cu variatiunea data de diverse ingrediente, din ce in ce mai exotice. Cu toate acestea, indiferent de ce au bagat producatorii in compozitie, cremele continua sa aiba efect de scurta durata, fara rezultate notabile, starea de bine depinzand exclusiv de aplicarea cu consecventa a produsului.
Pe tot parcursul iernii am tinut o crema de maini si la serviciu deoarece gerul imi aspreste mainile imediat, am o senzatie de mancarime si degetele se inrosesc. Uneori am dat si de cateva ori cu crema pe parcursul zilei, in incercarea de a scapa de uscaciune. La frig s-au adaugat activitatile de rutina, curatenia, efectul detergentilor, reactia alergica la cauciucul manusilor atunci cand le foloseam, dar si decoratul sticlelor. Ei bine, smirgheluitul chitului intarit de pe sticle nu numai ca mi-a ciobit manechiura dar a si contribuit la degradarea generala a pielii de pe maini. Accidentele de soiul arsurilor, basicilor sau taieturilor nici nu mai intra in calcul, au fost cireasa de pe tort. 
Mainile mele nu au iesit deloc bine din iarna, cu toata grija de a le proteja si cu toata panoplia de creme utilizate. Parca incercam sa astampar setea unuia ratacit prin desert, asa se absorbeau cremele in pielea chinuita. Am avut clar senzatia ca acesta este drumul pentru tot restul vietii. Varsta nu va imbunatati deloc situatia, ba dimpotriva.
Nu mi-am imaginat insa ca exista si altfel de produse, inovatoare, moduri de a actiona care abordeaza altfel ingrijirea pielii. Gloves in a bottle (manusi la sticla) nu este numai o metafora, este si numele unei lotiuni aparuta de curand pe piata noastra, in categoria dermocosmeticelor. 

Daca aveti curiozitatea sa cititi pe site despre modul cum actioneaza, veti vedea ca nu am exagerat spunand ca este inovatoare.
Este un produs ce tinteste exact pielea cronic uscata si crapata, motiv pentru care se bucura de recomandarea medicilor dermatologi. Publicul-tinta ca sa zic asa sunt persoane cu asemenea afectiuni, dar si cei care lucreaza in medii nefavorabile, expunandu-si mainile unor agenti agresivi.

Cum functioneaza?
Ei bine, pur si simplu patrunde mai adanc in piele decat cremele clasice, formand un strat protector ce nu se duce la spalat, ci "curge" odata cu celulele moarte ale pielii. Interesant, nu? De aici denumirea de "manusi la sticla".

In timp ce folosirea repetata a unei creme clasice nu va face decat ca pielea sa se "leneveasca" si sa nu mai produca hidratarea de protectie, determinandu-va sa va ungeti cu si mai multa insistenta, Gloves in a bottle creeaza o bariera ce mentine in piele uleiurile naturale.O singura aplicare dureaza 4 ore, dupa care efectul trece odata cu exfolierea stratului superficial de celule moarte.
Marturiile celor care au folosit aceasta lotiune sunt demne de luat in seama. Eu le-am citit, sunt impresionante, si tinand cont de ceea ce citisem, am hotarat sa folosesc lotiunea nu dupa o activitate oarecare, cum obisnuiam, ci inainte de a ma apuca de ceva. Produsul este usor, nu are parfum, intra in piele in cateva secunde, nu lasa senzatie de gras si se intinde eficient, fiind necesara o cantitate mica pentru ambele maini. Am smirgheluit sticle fara sa mai pun manusile de cauciuc, iar atunci cand m-am spalat am simtit cum apa aluneca ca si cum de-abia m-as fi dat cu lotiune, semn ca efectul dura chiar dupa ce trecusem mainile prin pulbere de chit.
Chiar si aseara am avut un mic accident, stropi de ulei incins mi-au sarit pe incheietura mainii, dandu-mi usturime si roseata. Mi-am adus aminte de sticluta de lotiune, am folosit-o pe arsura si cam in zece minute s-a dus usturimea. Astazi nu se mai vede nici o urma de roseata.
Voi incheia spunand ca, dupa parerea mea, este un produs altfel, caruia merita sa i se dea o sansa. Il puteti comanda de pe site, aveti toate amanuntele acolo.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.