Translate

vineri, 27 martie 2015

Sub Umbrela Verde mai exista speranta...

Umbrela Verde este un concurs national anual dedicat protejarii mediului si organizat de Scoala Gimnaziala Ion Campineanu din orasul Campina, jud.Prahova, in parteneriat cu o serie de institutii printre care si cea la care cu onor lucrez.
Concursul este unul de creatie, cu tematica ecologica, si este inscris in calendarul activitatilor regionale si interjudetene aprobat de MECTS. Gasiti regulamentul AICI
Concursul se adreseaza prescolarilor si elevilor din clasele I-XII si cuprinde patru sectiuni: desen, pictura, grafica si fotografie. In aceasta luna s-a facut jurizarea lucrarilor pe sectiuni, existand artisti plastici ca invitati speciali, dar si reprezentanti ai institutiilor partenere. Ca la fiecare editie, colegele mele de la compartimentul Relatii Publice, Doina si Marina, au batut drumul la Campina unde au participat la aceasta obositoare, dar entuziasmanta comisie de evaluare. Spun "obositoare" deoarece sunt zeci si zeci de lucrari si spun "entuziasmanta" deoarece este o mare placere sa vezi talentul si ideile extraordinare ale acestor copii. Expozitiile de acest gen sunt o ocazie excelenta de a afla ce umbla prin capul tinerei generatii.


Prin amabilitatea colegei mele, Doina, care nu se dezlipeste de aparatul de fotografiat si bine face, am obtinut si va arat si voua cateva desene minunat concepute, atat ca siguranta a liniilor cat si ca viziune. Avem totusi copii extraordinari!

2 comentarii:

  1. Toata admiratia pentru oamenii care se implica si pentru talentul copiilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca noi, adultii, desi suntem blazati, macar ar trebui sa ne prefacem entuziasti, numai pentru a nu dezamagi copiii. Oamenii care se implica se lupta cu multe greutati si reusesc!

      Ștergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.