Translate

miercuri, 29 octombrie 2014

Miercurea fara cuvinte

Iti plac imaginile care spun o mie de cuvinte, ai obosit de atatea vorbe si vrei sa taci un moment si sa asculti gandurile tale si pe ale altora? Participa la MIERCUREA FARA CUVINTE...Afiseaza pe blogul tau o fotografie sau mai multe prin care vrei sa spui ceva, apoi fa-i o vizita lui Carmen si lasa-ti propriul link in tabelul participantilor.

De data aceasta trebuie sa spun cateva cuvinte deoarece altfel nu se poate!
Acum doua saptamani, in localitatea Floresti din Prahova, mai exact in parcul castelului Micul Trianon, a avut loc un eveniment ecvestru organizat de Karpatiahorse, mai precis o competitie internationala de dresaj, cross-country, obstacole, dar si o prezentare de masini de epoca, costume de epoca, rase de ogari. Din pacate, eu nu am putut ajunge acolo in nici una dintre cele trei zile de concurs si am ratat foarte multe, a fost ceva cu totul inedit pentru zona in care traiesc, se vede din fotografii. Dar cel mai mult mi-a parut rau pentru faptul ca am ratat caii, minunatii cai de rasa prezenti la start.
Fotografiile de mai jos sunt "opera" colegei mele de serviciu, Georgiana, care locuieste chiar in Floresti si a facut zeci si zeci de poze, cu un enorm entuziasm. Din fericire, asa cum au anuntat organizatorii, aceasta a fost editia I,  se intentioneaza crearea unei traditii. La anul voi fi acolo orice-ar fi!
Va las sa va delectati cu fotografiile colegei mele care manifesta serioase veleitati de profesionist, poate se va hotari vreodata sa aprofundeze aceasta arta.


5 comentarii:

  1. Frumoasă colecție de ogari, cai și ...cai putere! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună seara !
    E pe sfârșite și această MFC. Până mai stă cu noi, facem ce putem: ne plimbăm pe bloguri, admirăm fotografiile publicate de prietenii noșri, lăsăm mesaje și ne pregătim să începem o nouă zi de joi.
    Să ai o seară și o noapte liniștite !

    RăspundețiȘtergere
  3. Sportul ecvestru este un sport nobil! Relatia dintre cal si calaret este atât de apropiata, încât cei doi, aproape ca se contopesc unul cu celalalt în timpul competitiilor. Frumoase fotografii, deosebita atmosfera!
    happy WW!

    RăspundețiȘtergere
  4. Selectia de poze e reprezentativa. Caii inhamati si caii putere..
    Felicitari colegei tale, Georgiana.

    Si mie imi plac caii foarte foarte mult. Prin imprejurimile noastre sunt lucuri unde sunt cai si cand nu ajung la vreo reprezentatie imi pare rau. tot zic ca odata si odata o sa am eu calul meu.. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Exact! Ce de caluti de toate felurile :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.