Translate

joi, 21 august 2014

Sã te bucuri sau sã suferi? Alege sa te bucuri cu Climatico!



Sã te bucuri de varã sau sã suferi de cãldurã?
Zilele trecute mi-am rupt o unghiuţã încercând sã întind o sârmã pentru o perdea la geamul logiei dinspre bucãtãrie. Era singurul loc pe unde mai pãtrundea lumina orbitoare a dupã-amiezii. In restul casei am blocat ferestrele cu obloane şi diverse ţesãturi. Aratã ca refugiul lui Will Smith din “I am legend”, nu ştiu dacã aţi vãzut filmul… Personajul principal are un ceas setat sã sune în fiecare zi atunci când apune soarele, moment în care face un tur al casei şi baricadeazã toate ferestrele. Nu din cauza caniculei! La fel şi la mine. Fix la ora 14 când apare soarele de peste bloc, mã vezi trecând din camerã în camerã şi trãgând draperii sau lãsând jaluzelele alea exterioare. Huruie apocaliptic, cã sunt jaluzele grele de aluminiu şi zãu dacã vãd vreo diferenţã faţã de blockbuster-ul cu simpaticul actor.
Incepe sã mã agaseze experienţa asta estivalã.
Când mã gândesc cã la americani aerul condiţionat centralizat vine ca dotare standard a caselor mã apucã nebuneala. In fond nici la noi nu mai este un lux, a devenit de foarte mult timp o necesitate. Nu uitaţi cã verile vor fi din ce în ce mai greu de suportat, iar prin zona noastrã geograficã sunt prognozate schimbãri climatice ce ne vor arunca între limitele de temperaturã tropicalã. Dacã ţineţi minte am avut şi ceva ploi în vara asta, iar umiditatea plus temperatura ridicatã sunt o combinaţie greu de suportat pentru oricine.

Aerul condiţionat se preconizeazã a fi o investiţie cu cap.
Mã uit cu jale la ventilatorul lustrei din sufragerie. Invârte cu trei viteze praful de pe bibliotecã, deoarece este fixat sub tavan. In ultimul timp nici nu l-am mai pus în funcţiune. Stiu cã aerul condiţionat este lãudat, dar şi criticat. Totuşi, efectele negative pe care le poate avea vin doar dintr-o proastã instalare sau proastã mentenanţã. In rest, beneficiile sunt incomparabile atunci când ştim sã nu abuzãm de aceastã tehnicã: favorizeazã activitatea fizicã şi intelectualã, reduce prezenţa insectelor şi paraziţilor, reduce riscul deshidratãrii prin transpiraţie excesivã, poate elimina alergenii externi ca polenul, dacã sistemul este bine întreţinut poate reîmprospãta cu adevãrat aerul din interior.
Dupã cum observaţi beneficiile depind în exclusivitate de o STIINTA a alegerii şi instalãrii sistemului de aer condiţionat. De foarte multe ori oamenii fac alegeri pe principii extrem de pãguboase şi pentru buzunar şi pentru calitate şi pentru sãnãtate. De câte ori n-aţi auzit refrenul “Mi-a spus mie Vasileasca cã i-a spus ei Popeasca cã a auzit de la Mirodoteasca cã ştie de la Ghineasca cã îl cunoaşte pe bãiatul care a pus aer ieftin pe toatã scara” ? Bãiatul în cauzã a pus aer la tot blocul şi apoi nu l-a mai vãzut nimeni la faţã. Dacã ti se stricã ceva la aparat, dacã ceva nu merge, dacã vrei un sfat, dacã îţi trebuie o curãţare, o schimbare de filtre, pe cine întrebi, pe cine tragi la rãspundere? Este adevarat ca i-ai facut un bine bãiatului şi i-ai dat de lucru, cã este nepotul Ghineascãi, vorba lui Conu’ Iancu, dar asta nu-ţi va umple buzunarul când va trebui sã scoţi bani pentru reparaţii sau pentru vreo boalã. Recomandarea mea este sã mergeţi pe mâna profesioniştilor şi sã apelaţi la un montaj de aer conditionat acreditat cum este cel furnizat de echipa Climatico.ro 

Veţi vedea cã aceastã firmã este acreditatã sã realizeze instalarea, service-ul şi intervenţiile din perioada garanţiei pentru sistemele de climatizare Fujitsu, Whirlpool, Sharp, Hitachi, Osaka, Airwell şi altele. In plus sunt extrem de rapizi, livrarea şi montajul se fac în 24 de ore pentru Bucureşti şi în 48 de ore pentru restul ţãrii, cu programare. Asta înseamnã cã puteţi sã vã hotãrâţi pe ultima sutã de metri înainte de plecarea în vacanţã. Mie îmi place ca lucrurile sã fie bine stabilite de la început, cred cã şi voi iubiţi certitudinile.
Dacã v-aţi hotãrât sã achiziţionaţi ceva de la ei este bine sã vizitaţi showroom-ul din Bucureşti, dacã aveţi posibilitatea, este pe str.Gh.Tiţeica nr.99 din Sectorul 2, şi sã ascultaţi în direct sfaturile unui specialist. Dacã sunteţi prea departe, no problem, puteţi beneficia de suport telefonic. In orice caz, la domiciliul vostru se va prezenta o echipã bine pregãtitã, cu peste 10 ani experienţã în domeniu. Inainte de a vedea însã oferta de aer conditionat a firmei v-aş recomanda sã citiţi sfaturile privind achiziţia unui aparat de aer condiţionat prezentate pe site. Sunt utile mai ales pentru cei care nu ştiu de unde sã înceapã şi nu au noţiunile de bazã, aşa cum este şi cazul meu.
Nu vã faceţi griji cu modalitatea de platã! Se poate face online, în avans prin virament bancar, numerar, cu cardul sau pur şi simplu ramburs la primirea coletului dacã doar achiziţionaţi ceva de pe site.
Pentru bucureşteni şi cei din Ilfov, Climatico poate oferi o… extragaranţie. O garanţie de încã doi ani peste cea asiguratã de producãtor. Este o perioadã în care, opţional, poţi beneficia de o mentenanţã asiguratã numai de echipele firmei, contra cost, dar vei avea în acest fel liniştea cã aparatul tãu funcţioneazã în parametri normali, asigurându-ţi beneficiile de care vorbeam mai sus. Dacã în decurs de 6 luni se realizeazã o reparaţie pentru acelaşi tip de defect, atunci ai dreptul sã soliciţi înlocuirea aparatului, ceea ce mi se pare extrem de rezonabil. Pãcat cã este numai pentru bucureşteni!
Si acum, indifferent cum v-aţi hotãrât cã vreţi sã vã petreceţi vara, cu bucurie sau în suferinţã, cu transpiraţia ţâşnind şi din pleoape, vã invit sã studiaţi site-ul Climatico.ro şi sã vã delectaţi cu…datele tehnice ale aparatelor de aer condiţionat. Veţi vedea cã sunt capabile sã vã îmbunãtãţeascã viaţa cu adevarat.


6 comentarii:

  1. Visez la un aer conditionat de mult timp, mereu au fost alte cheltuieli care au inlesnit cumpararea aparatului. O zi buna, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu il aman de ceva timp, dar vara asta mi-a pus capac, am suportat-o foarte greu! Cred ca sunt gata sa fac marele pas si sa trec la alt nivel...

      Ștergere
    2. Sa stii ca a fost o vara suportabila la noi, dar la anul sper sa reusesc performanta sa imi iau si eu unul. Draga mea, pe blogul meu ai un concurs, stiu ca e pe placul tau..Astept sa te inscrii! Pupici si mult succes la concurs!

      Ștergere
  2. Am aer conditionat montat dar in doi a fost suportabil vara asta, iar cu curatenia nu am avut partea de prea multi musafiri.

    RăspundețiȘtergere
  3. N-am aer conditionat. La anul s-ar putea sa am nevoie, vara asta s-a dus. :))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut. De mult imi doream un aer conditionat, in zilele acelea toride de vara, dar am ramas cu ideea invechita conform careia sunt scumpe, nu si le permite oricine. Am ramas socat sa gasesc modele 2018 de aparate de Aer Conditionat la preturi de nimic ... 1500 de lei. La urmatorul salar, sigur fac investitia.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.