Translate

marți, 22 aprilie 2014

Un simbol al primaverii



Nu se poate sa nu fi remarcat in aceste zile calduroase cu cata aviditate au schimbat oamenii din jurul nostru hainele groase de iarna pe tinute usoare, colorate, de primavara. Este evident ca ne bucuram sa lepadam paltoanele si cizmele, caciulile si bocancii, fularele si manusile si sa scoatem din dulapuri sacouri, fuste si pantofi. Corpul nostru se bucura sa vina in contact cu aerul caldut de primavara, ne simtim mai usori, plini de indrazneala. Starea este generala si se datoreaza in mare parte … incaltamintei. Prozaic, dar adevarat! Pe masura ce scapam de imbracamintea inchisa la culoare, de iarna, eliberam chakrele si energia circula mai usor in jurul nostru. Poate suna pretentios, dar este un lucru banal, verificat.
Exista centre de energie minore si la nivelul picioarelor, asa ca este foarte important sa purtam incaltaminte potrivita. Mai ales femeile pot depune marturie ca purtarea unei perechi diafane de balerini iti da impulsul de a zburda, mersul devine saltaret, tensiunile din talpi dispar. Poti chiar sa dansezi pe strada! Nu, nu este o metafora, balerinii, asa cum le spune si numele, chiar sunt descendentii pantofilor de dans pentru copii din sec. al XIX-lea, dar originea lor este mult mai indepartata, in secolul al XVII-lea cand a fost prezentat  primul spectacol de balet. Italienescul “ballare”- a dansa – desemna dansatoarele profesioniste, dar Rose Repetto este cea care in 1947 avea sa lanseze balerinii ca pe o incaltaminte de strada.

Peste ocean, Audrey Hepburn este vedeta care a impus stilul Capri si balerinii cu toc micut in moda acelei epoci. Din acel moment delicata incaltaminte nu avea sa mai paraseasca niciodata garderoba femeilor din intreaga lume. Indiferent ca esti adepta stiletto, a platformelor sau a tocurilor comode, trebuie sa recunosti ca ai si o pereche de balerini in dulap, pentru o plimbare confortabila. Balerinii si-au dovedit utilitatea in multe situatii, de la tinute sport la tinute de bal si nu cred ca vor fi prea repede detronati de vreun alt soi de incaltari. Mai mult, nu uitati ca pentru o femeie hiperactiva, in permanenta miscare, cu multe obligatii, tocurile mai mari de 8 cm nu reprezinta o optiune tocmai sanatoasa. Balerinii cu putin toc sunt o alternativa de dorit atunci cand serviciul impune ore de stat in picioare. 

 Anul acesta, in luna martie, miniPRIX a anuntat lansarea unei noi colectii de pantofi si balerini la preturi cat…martisoarele. Un frumos omagiu adus primaverii si femeii deoarece preturile excelente si posibilitatea de a cumpara tot ce vrei si de a returna gratuit tot ce nu ti se potriveste reprezinta cadoul magazinului la acest debut de sezon cald. Cele 150 de modele de balerini incepand de la 19 lei pot face orice femeie sa viseze la cumparaturi de primavara, pentru cele mai variate ocazii. 


Culori calde, vii, solare, serioase, usor asortabile, modele spumoase in imitatii de dantela, accesorii chic de fundite, strasuri sau tinte, materiale ca pielea naturala,  ecologica sau textilele, talpi plate sau cu putin toc, varfuri ascutite sau rotunjite, toate elementele creeaza o colectie completa destinata tuturor gusturilor. 

  
Este de fapt secretul acestui concept de magazin online. Calitate la pret accesibil, astfel incat cat mai multi cumparatori sa isi permita achizitionarea produselor. In acest fel oferta magazinului poate fi mereu reinnoita, diversificata, atragand cele mai variate categorii de oameni. In fond, miniPRIX a fost unul dintre pionierii comertului online cu outlet, reusind sa se impuna in ultimii 4 ani pe acest gen de activitate.


Pentru a fi conectat in orice moment la noutatile de pe site, descarca miniPRIX APP din App Store si G-play si esti primul care afla despre ofertele si promotiile miniPRIX. Aplicația aduce pe telefonul mobil oferta completă de produse, împărțită în categorii, extrem de accesibilă și ușor de parcurs, la fel cum este și pe site. Este construită pentru a veni în ajutorul utilizatorului care caută cele mai bune oferte. În plus, conceptul de bază al aplicației este de a susține promoții unice, punctuale, ceea ce se traduce printr-un număr mare de accesări, utilizatori și comenzi în orice moment al zilei.
Spor la cumparaturi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.