Translate

sâmbătă, 2 noiembrie 2013

Sufletul tehnologiei



Pe data de 31 octombrie Allview a lansat X1 Soul, un smartphone ultraperformant, ca toate device-urile propuse de acest producator autohton.
Telefonul este caracterizat de o tehnologie si un design unibody inovative, incorporand cateva dintre cele mai avansate dotari : procesor Quad Core de 1,5 GHz, 2 GB memorie RAM, 32 GB memorie Flash, display japonez JDI  Full HD, camere foto de 13, respectiv 5 MP.

X1 Soul este primul smartphone Allview dotat  cu funcţia Air Gesture, care permite interacţiunea ultilizatorilor cu telefonul fără să-l atingă. Aplicatiile pot fi controlate prin gesturi si voce. Noul device are un ecran de 5 inchi protejat de Gorilla Glass 3, o gosime de numai 7,9 mm şi rulează sistemul de operare Android 4.2. Jelly Bean. De asemenea este compatibil cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii şi al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireles display Smart2View.
Telefonul dispune de 2 camere foto, cea principala model OV12830 de 13 MP si cea secundara model OV 5648, de 5 MP. Pe langa functiile standard, precum filmare Full HD, fotografiere panoramica si smile detection, camera device-ului dispune de o serie de functii inteligente precum: picture clear, fotografiere hands free, continuous shooting (99 de fotografii în 21 de secunde), 12 efecte beauty si best picture. Partea frontală a telefonului este prevazuta cu o cameră secundară de 5MP, care facilitează convorbirile video şi realizarea de autoportrete.

Calitatea sunetului este garantata de amplificatorul Yamaha si sistemul DTS, iar castile incluse in pachet asigura o inalta fidelitate sonora.
Nu in ultimul rand, aparatul are o performanta energetica de pana la 30% datorita tehnologiilor display-ului JDI, aplicatiei inteligente de economizor baterie si bateriei SDI.
X1 Soul are o grosime de numai 7,9 mm, iar carcasa cu design unibody ii ofera un plus de suplete si eleganta. Greutatea de numai 129,4 grame il face usor de manevrat si transportat. Memoria Flash de 32 GB iti ofera spatiul necesar pentru a stoca toate documentele importante pentru tine: fotografiile la care tii, filmele preferate si melodiile pe care iti face placere sa le asculti.
Smartphone-ul vine la pachet cu un suport cu ventuza, cu ajutorul caruia il poti fixa pe orice suprafata si astfel vei putea urmari comod un film, vei face browsing si vei vorbi cu prietenii prin video call.
Voi incheia spunand ca aceasta minunatie poate fi achiziţionata din magazinele partenere la preţul de 1599 lei.

Un comentariu:

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.