Translate

duminică, 29 iulie 2012

Earth Friendly Products


E un brand apărut în 1989, în USA, iar site-ul lor este acesta http://www.ecos.com/ , produsele le vedeţi pe http://www.efpproline.com/home.php.
După cum spune şi numele este un brand axat pe produse de curăţenie ecologice, biodegradabile, 100% din ingrediente naturale, formule din plante şi uleiuri esenţiale, cu ph neutru, fără fosfaţi, fără sodă caustică, substanţe petrochimice, formaldehide , parfumuri sintetice.  Nu au ingrediente animale şi nici nu sunt testate pe animale. Ingredientele provin din plante cultivate organic şi sunt reprezentate de ulei de lămâie şi măsline, lavandă, nucă de cocos, cedru, esenţă de pătrunjel, uleiuri din floare de bumbac şi tea tree.
Produsele lor sunt din categoriile : universale, pentru geamuri, pentru covoare, pentru rufe, pentru podele, pentru îngrijirea animalelor, pentru spălat vase, pentru mobilă sau inox.
Eu am avut ocazia să încerc detergentul lichid de vase, pe cel de covoare şi pe cel pentru baie.



Ceea ce vreau să spun este că, pentru nişte produse provenite numai din ingrediente naturale, aceşti detergenţi au o eficacitate fantastică, fără să aibă însă agresivitatea celor chimici. Am folosit produsele fără să port mănuşi de cauciuc cum fac de obicei, nu mi-au provocat reacţii alergice, nu m-a mâncat pielea şi nu s-a asprit cum păţesc la detergenţii obişnuiţi. Au un miros deosebit, zici că sunt produse de corp mai degrabă ! Detergentul de baie Orange Plus All Purpose Cleaner curăţă excelent, dar nu te îneci cu vaporii aceia de substanţe chimice, munca devine plăcută, nu mai inhalezi toate prostiile.
Detergentul lichid de vase este la 750 ml şi l-am avut în două variante, cu extract organic de grapefruit şi cu aromă naturală de pere...ce să zic ? Iţi vine să le bei sau să le foloseşti ca gel de duş ! Face multă spumă, inlatura excelent grasimea, înmoi bureţelul în lichid şi speli o grămadă de vase...Pe amandoua scrie ca poti sa le folosesti si ca sapun lichid, nu stiu ce ar putea fi mai natural de atat!
Detergentul Carpet Shampoo vine la ambalaj de 946 ml, este ultra-concentrat şi e cu bergamotă şi salvie. Poate fi folosit în apă rece sau caldă, manual sau automat, nu face multă spumă şi înviorează culorile covorului, scoate petele.
La noi găsiţi o mică parte din produse pe http://www.organicbaby.ro/detergenti-bio-c19
preţurile fiind de 22-43 lei. Dacă aveţi diverse probleme ca alergiile, aveţi copii mici, suferiţi de astm sau boli de piele, eu vi le recomand cu multă încredere.    

Un comentariu:

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.