Translate

duminică, 8 aprilie 2012

Cutia verde, un proiect mai altfel


După ce ni s-au lungit urechile aşteptând lulubox care se tot lansează de pe o săptămână pe alta, de ni s-a fâsâit toată curiozitatea şi speranţa, iată că s-a pornit la drum pentru un alt proiect de « cutie cu mostre », de data asta numit «  Cutia verde ». Aţi ghicit, e vorba de produse bio, eco, sănătoase, verzi cum s-ar zice iar iniţiativa o aveţi descrisă la acest link http://organicinromania.blogspot.com/2012/04/cutia-verde-noul-meu-proiect.html.
Noutatea faţă de celelalte beautyboxuri constă în faptul că se va putea face un fel de abonament pe 3-6 luni, la preţ mai mic decât ar fi cutiile comandate individual în fiecare lună. De săptămâna viitoare vă puteţi abona la un newsletter ca să fiţi anunţaţi când se deschid comenzile.
De ce e supertare ideea asta ? Pentru că, citez ;
« Cutia va contine, in mod variat, produse din categoriile alimente bio si naturale, cosmetice organice si handmade, detergenti bio, suplimente alimentare, odorizante si lumanari ecologice, produse ecologice romanesti si orice alte produse pentru o viata sanatoasa. Vor fi 1 pana la 3 produse full-size si 3 pana la 7 produse mini-size, plus mostre si brosuri informative despre produse, dar si cupoane de reduceri (prin produse full-size se intelege un produs la cantitatea si ambalajul cu care se vinde el in mod obisnuit; prin mini-size se intelege un produs la un ambalaj mai mic decat cel obisnuit, dar suficient de mare cat sa poate fi folosit mult mai mult decat o mostra - de exemplu crema de fata de 10 ml, sapun de 35 gr sau lapte vegetal de 250 ml).»
Data de începere prognozată de organizatori este 1 mai deci scuturaţi-vă mâinile (portofelele, dacă va mai rămane ceva de la Paşte) şi aliniaţi-vă la start. Eu în mod sigur voi pune ceva de-o parte pentru o surpriză sănătoasă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.