Translate

joi, 23 februarie 2012

Rosia Montana, love it to death!

Am primit acest anunt pe mail...

Joi, 23 februarie, de la ora 21.00, pe postul TVR1, emisiunea "Judeca tu!" va fi dedicata subiectului Rosia Montana!
O invitaţie de participare a fost de asemenea trimisa domnilor ministri Laszlo Borbely, Ministrul Mediului si Padurilor si Kelmen Hunor.
Vor mai fi prezenti în studio si reprezentanti ai intereselor companiei Gold Corporation, a caror participare a fost considerata necesara de TVR pentru asigurarea echidistantei: Dragos Tanase (director RMGC) si Cosmin Popa (secretar al Grupului Independent de Monitorizare a Patrimoniului de la Rosia Montana, organizatie sprijinita finaciar si logistic de RMGC. Invitat este si Sorin Gaman,  Directorul Directiei Generale Resurse Minerale din Ministerul Economiei.

Am sa va arat acum o alta informatie ce a circulat pe net.

EU NU SUNT ADEPTA TEORIEI CONSPIRATIEI, dar vazand cum stau lucrurile in ultimul timp prin lumea asta larga, ce iese la iveala si cata secretizare exista in actiunile si hotararile luate de mai-marii nostri, nu pot sa ma abtin si sa nu ma intreb, nu pot sa inchid ochii pentru ca vestile navalesc peste noi, opinia publica, oricat s-ar feri unii sa ni le dezvaluie.

 Intre CRIZA SI TERORISM, ROMANIA si AFGANISTAN sunt singurele puteri ale lumii in domeniul materialelor strategice ! 

AMERICA nu are zacaminte de URANIU.

Tot asa cum RUSIA nu detine zacaminte de WOLFRAM       
 Fara aceste doua elemente, SUA si RUSIA sunt ZERO! Sunt niste neica-nimeni in materie de suprematie MILITARA.

Wolframul, un metal mai scump decat aurul si mult mai pretios, greu de gasit, este foarte necesar in industria militara si spatiala, iar uraniul in industria nucleara.
 Primul se afla, in cantitati INEPUIZABILE si in starea cea mai pura (nemaifiind necesare procedee industriale costisitoare de decantare a lui) doar in ROMANIA. La ROSIA MONTANA !
 Zbaterea de a pune gheara pe minele de aur de la Rosia Montana are acum o miza periculoasa, cu atat mai mult cu cat Exploziv-News si GIS-SSR o dezvaluie in premiera: 

Zacaminte de wolfram, neexplorate niciodata, se gasesc insa, in cantitati uriase, si in muntii Retezat (zona Gugu   Sureanu, axa care le uneste trecand prin Varful Peleaga, ca punct de reper. Exact zona in care a cazut, in urma cu cateva luni, avionul militar israelian - posibil neintimplator in misiune in acea zona !) si, inainte de 1989, au fost pazite cu strasnicie, de catre DEPARTAMENTUL ZERO.

Cel care le-a detectat, extrasenzorial, era sa plateasca cu viata, in urma unui atentat psihotronic al rusilor, curajul de a dezvalui adevarul, in cadrul unor cursuri speciale, destinate profesionistilor din serviciile secrete militare ale Romaniei. Numele lui este Vasile RUDAN, cel care, dealtminteri, este si parintele legendarului Departament.
In aceeasi zi in care profesorul RUDAN era gasit aproape mort in apartamentul sau din Bucuresti (cu cateva zile inainte, el dezvaluise unor apropiati din SRI si DGIA ca fusese de doua ori amenintat cu moartea de un anume rus FONAREFF, fost ofiter KGB), generalul David H. Petraeus, comandantul fortelor americane din Afganistan, avea aproape aceeasi soarta cu a profesorului roman.
Generalului american i se intimpla  asta deoarece, intr-o conferinta de presa, scapase un alt adevar: motivul prezentei NATO in AFGANISTAN nu erau teroristii, ci uriasele zacaminte de URANIU pur!
In Muntii Khwaja Rawash, situati la nord de Kabul, dar si in Koh Mir Daoud, langa Herat si Kharkiz, in provincia Khandahar, exista cele mai mari zacaminte de uraniu din lume, la fel cum, in materie de wolfram, Romania detine suprematia mondiala.

 Muntii nostri aur poarta...numai ca noi nu realizam ce mize exista in realitate, aurul e perimat, intre timp tehnologia a evoluat, se poarta metale mult mai sofisticate. Din oarece motive creierul uman este « setat » pe aur, singurul metal ce ne-a fascinat si ne fascineaza inca. Vorba americanului, love it to death, numai ca aici e vorba de moartea noastra a tuturor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.